Rezervirajte
Rezervirajte

Opustite se do beskraja

O nama

Apartmani Capparis smješteni su u Dubrovniku, s pogledom na beskrajno more te na prekrasan dubrovački ljetnikovac s renesansnim vrtom. Sparne ljetne dane gosti mogu provesti uz prekrasan bazen, okružen tradicionalnim kamenom i prekrasnim aromatični...

Pročitajte više

Doživljaji

Budući da Apartmanima Capparis upravlja Hotel More 5*, naši gosti mogu uživati u raznim hotelskim sadržajima poput nezaboravnih izleta brodom. Istražite prirodne ljepote i povijesne znamenitosti dubrovačkog kraja te tako obogatite boravak u našem gradu.

Pročitajte više

Jednosoban apartman s balkonom i pogledom na more

Apartman Rosmarinus

Ako želite doživjeti Dubrovnik na jedan ležeran i osoban način, u našem apartmanu Rosmarinus imat ćete osjećaj kao da ste u vlastitom stanu. Uživajte u pogledu na more, odmorite i oči i dušu. 

Pročitajte više

Studio apartman s balkonom i pogledom na more

Apartman Lavandula 

Kako volite započeti dan? Bilo da ste ujutro za kavu, čaj ili možda jutarnju vježbu, najljepša su rana jutra na balkonu s pogledom na more. Uz veliki bračni krevet i kupaonicu, gostima je na raspolaganju i vlastita moderna kuhinja. 

Pročitajte više

Studio apartman s balkonom

Apartman Olea

Nakon dana provedenog u razgledavanju znamenitosti ili morskim aktivnostima, najljepše je opustiti se u svom kutku, možda na balkonu uz dobro štivo? Uz modernu kuhinju i kupaonicu, spavaća soba s velikim bračnim krevetom pruža sve potrebno za opušten, nesmetan...

Pročitajte više

Studio apartman

Apartman Salvia

Studio apartman savršen je odabir za dvije osobe koje žele što više uživati u svim čarima Dubrovnika. Sadrži sve potrebno za miran odmor: spavaću sobu s udobnim velikim bračnim krevetom, kupaonicu i kuhinju.

Pročitajte više