Rezervirajte
Rezervirajte

Opustite se do beskraja

O nama

Apartmani Capparis smješteni su u Dubrovniku, s pogledom na beskrajno more te na prekrasan dubrovački dvorac s renesansnim vrtom. Od Starog grada dijeli vas tek desetak minuta ugodne šetnje romantičnim dubrovačkim skalinima i ulicama.

Pročitajte više

Doživljaji

Budući da Apartmanima Capparis upravlja Hotel More 5*, naši gosti mogu uživati u raznim hotelskim sadržajima poput nezaboravnih izleta brodom. Istražite prirodne ljepote i povijesne znamenitosti dubrovačkog kraja te tako obogatite boravak u našem gradu.

Pročitajte više

Apartman Rosmarinus

Jednosoban apartman s balkonom i pogledom na more

Ako želite doživjeti Dubrovnik na jedan ležeran i osoban način, u našem apartmanu Rosmarinus imat ćete osjećaj kao da ste u vlastitom stanu. Uživajte u pogledu na more, odmorite i oči i dušu. 

Pročitajte više

Apartman Lavandula

Studio apartman s balkonom i pogledom na more

Kako volite započeti dan? Bilo da ste ujutro za kavu, čaj ili možda jutarnju vježbu, najljepša su rana jutra na balkonu s pogledom na more. Uz veliki bračni krevet i kupaonicu, gostima je na raspolaganju i vlastita moderna...

Pročitajte više

Apartman Olea

Studio apartman s balkonom

Nakon dana provedenog u razgledavanju znamenitosti ili morskim aktivnostima, najljepše je opustiti se u svom kutku, možda na balkonu uz dobro štivo? Uz modernu kuhinju i kupaonicu, spavaća soba s velikim bračnim krevetom pruža sve potrebno za...

Pročitajte više

Apartman Salvia

Studio apartman

Studio apartman savršen je odabir za dvije osobe koje žele što više uživati u svim čarima Dubrovnika. Sadrži sve potrebno za miran odmor: spavaću sobu s udobnim velikim bračnim krevetom, kupaonicu i kuhinju.

Pročitajte više